Mood Republik KL Raya Fest 2018

[ SEDANG BERLANGSUNG!!! ] EPHYRA DI MOOD REPUBLIK PWTC 8-10 JUN, 72 JAM NON STOP! LAST CHANCE UTK #ephyralovers & #ephyranewbies REBUT EPHYRA DGN HARGA KAW KAW MURAHH!!
.
Yess!! Inilah peluang utk korang dptkan semua produk EPHYRA pada harga terjunam! Peluang akhir utk korang dptkan produk2 Ephyra dgn harga mata terbeliak!! Order pun dah ditutup kat HQ – sbb abam posmen pun nak raya uolsss!!
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
MOOD REPUBLIK KL RAYA FEST 2018
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💠8-10 Jun 2018
💠Booth 4027, Hall 4 – PWTC KL (betul2 tepi eskalator)
💠72 jam tanpa henti!
.
.
================================
KENAPA KORANG XBOLEH X DTG BOOTH EPHYRA
================================
.
🔥 HARGA TERJUNAM – murah tak ingat uols! Boss kata nak semua org beli EPHYRA dan jimat banyak-banyak. Asalkan try dulu! Confirm jatuh cinta!

🔥 BEAUTY CONSULTANT – yes! Di booth kami, ada 4 org Beauty Consultant dari sales team kami yg power. Dorang ni hari-hari berdepan dgn pelbagai feedback & masalah customer – jadi dorang blh suggest produk mana yg sesuai utk masalah kita.

🔥 BOLEH TRY PRODUK – macm EPHYRA Lip, ada yg tak sure warna mana yg sesuai kan? Boleh je try 12 kaler kita. Rasa sendiri texture dia! Best tauuuu….
.
🔥 MCM-MCM FREEBIES – Yang dtg booth sahaja akan dpt freebies spt mug exclusive, soap case, beg toilettries exclusive dan merchandise EPHYRA yg lain!

🔥 BLH DGR FEEDBACK LIVE!!! – masa di booth, kalau korang ada feedback nak share, nak kami dgr cerita korang – please bagitau! Kami akan sediakan LIVE supaya ramai yg menjadi #InspirasiEPHYRA!

🔥 KEHADIRAN DUTA – boleh selfie, boleh borak-borak & boleh tgk licinnya kulit Memey Suhaiza. .
.
See… kata 5 sebab je… dah jadi 6 pulak! 😅
.
.
< SHARE & TAG >
Ajak semua kakak-adik-kawan-kawan ramai serbu booth Ephyra :
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
MOOD REPUBLIK KL RAYA FEST 2018
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💠8-10 Jun 2018
💠Booth 4027, Hall 4 – PWTC KL
💠72 jam tanpa henti!
.
.
KITA BAWAK STOCK MMG NK KASI HABIS!!
Pastu nk sakan RAYAAAAA!!
.
Jangan lepaskan peluang last ni korang…
RUGIIIIIII YANG AAAAMMMAATTTT kalau korang x rebut peluang setahun sekali ni!!

Seriousss!!
Jumpa kat PWTC ok!!! Kakak tunguuuuuuuu!!!! 😍😍😍
.
.
#ephyrapremium #moodrepublik #ephyraskincareseries #ephyralips #shoppingraya2018 #ephyralovers #ephyra #ephyradealers #klrayafest #moodrepublik2018