KAMI X JUAL PRODUK YG JANJIKAN KULIT CANTIK DLM MASA 1 HARI!! SO SEMPAT KE RAYA NI NK KULIT CANTIK BEBAS DARI JERAWAT?
.
Masih sempat lagi!! Insyallah proses pemulihan kulit akan amik masa dlm tempoh 1-3 minggu – bergantung pada tindakbalas masing2.
.
Ephyra Skin Care – mmg terbukti berkesan & selamat. Sebab ianya menggunakan bhn yg natural, mmg ia akan amik sedikit masa – bukan hari ni pakai ; esok terus clear ya sayang2 semua.
.

====
Satu lg soalan – ramai yg tanya…
====

Kenapa EPHYRA SKIN CARE tiada krim siang malam atau krim kunyit? Dan kenapa krim ephyra skin snow – warna dia putih? Bukan kuning / oren mcm sesetengah produk skincare local?

Meh admin terangkan..

Produk ephyra skin care ni bukan produk peeling ya. So mmg tiada penggelupasan.

Ianya natural based, hanya gunakan bahan2 semulajadi yg terbukti selamat. Dan Ephyra Skin Care Series ni semua ada clinical test dari lab. Proven berkesan & clinically tested. Bukan takat main krim kilo2 tu ya syg2 semua.

So if korang pernah pakai produk yang mengelupas, produk putih dua tiga hari, produk yang janji kulit jadi flawless putih gebu macam artis korea tu mmg sgt2 kami x galakkan campur dengan ephyra skin care…memang x bagus sbb nnt bila dia bercampur, produk yg kuat chemical & produk natural – tu sebab kengkadang kulit muka akan naik jerawat lg teruk.. Tambah2 kalau korang penah guna product yang ada paraben pon tak boleh , apatah lagi mercury dan hydrokuinone

Sebab, kesannya – bila bercampur > akan berlalu detox , so muka akan naik jerawat jeragat dan sebagainya… sebab kulit dah tercemar dgn bahan kimia yg kuat. Jadi mmg akan amik masa utk keluarkan / detox bahan2 kimia merbahaya dari krim2 yg korang guna sebelum ni ( yg mana ada bahan2 bahaya )

Bayangkan, muka korang sapu dengan krim yg high chemical, putih seawal tiga hari, pastu korang campur pulak dengan produk yang natural based, apa akan jadi?

Sebab tu admin slalu pesan, before nak start pakai ephyra skin care , MESTI detox muka dulu. Berhenti dari pakai produk peeling. Korang kene rehatkan kulit muka dari pakai produk yg ada chemical ni.

Kesan product high chemical yang selalunya orang letak hydrokuinone dan mercuri ni effect dia bukan sehari dua dik oii, kesan dia lama.. since korang dh stop lama pon produk tu tapi tetap effect sebab tu campur banyak sangat product yg macam macam dan memang sukar untuk pulih dalam masa dua tiga hari.

So, tu sebab – kesan & hasil penggunaan Ephyra Skin Care ni – bergantung pada keadaan n tindakbalas kulit masing2.
Kalau kulit xde pernah pakai produk2 yg bahaya ni – insyallah pemulihan dia lebih pantas.

Ephyra Skin Care – mmg terbukti selamat & ada KKM not.
Tiada bahan2 chemical berbahaya spt paraben, mercury & hydroquinone.